• E-mail: info@compagnonvastgoedbeheer.nl
  • Tel: 040-30 45 000

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Enthousiaste medewerker VvE Beheer gezocht voor 24 uur per week!

Ben jij servicegericht, accuraat en ben je bereid dat stapje extra te zetten, dan zoeken wij jou!

Als medewerker VvE Beheer ben je een belangrijke schakel in de dienstverlening aan onze klanten. Je ondersteunt op administratief gebied, zoals o.a. correspondentie, het maken van opdrachtbonnen, inboeken van facturen en het bijhouden en plannen van de agenda’s.

Zoek jij een afwisselende baan in een klein, dynamisch bedrijf met korte lijnen en informele no nonsens cultuur, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.


Wie zijn we

Compagnon Vastgoedbeheer verzorgt het beheer van Verenigingen van Eigenaars op administratief, financieel en technisch gebied. Vanwege de groei van de portefeuille zijn we op zoek naar een nieuwe collega om de persoonlijke dienstverlening te kunnen waarborgen.

Wat vragen we
Een afgeronde mbo opleiding niveau 4 of vergelijkbaar in werkervaring, je bent daarnaast communicatief sterk en werkt graag samen aan een gemeenschappelijk doel. Elke dag willen we het iets beter doen en er is daarom ook ruimte voor eigen initiatief. We doen ook een beroep op je flexibiliteit omdat het een afwisselende baan is met een diversiteit aan taken.

Ervaring met Windows en Microsoft Office is een must.
Ervaring met het beheer van VvE’s is een pré.
Vanwege de vele contacten met de eigenaars is beheersing van de Nederlandse taal in woord en spraak noodzakelijk.

Wat bieden we
We bieden een jaarcontract voor 24 uur met uitzicht op een vast contract. Bij deze functie horen passende arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?
Solliciteren kan tot en met 24 januari 2020 Via dirk@compangonvastgoedbeheer.nl.
Vragen over deze vacature? Bel daarvoor Dirk Kusters op 040-3045000.

CompagnonVastgoedbeheer.nl