Referenties

Referenties
<strong>VvE Panorama</strong> Hoogste woontoren van Veldhoven. 54 appartementen. De eerste VvE bij ons in het beheer, inmiddels al weer sinds 2001. VvE Den Hoorn complex met 60 appartementen in Veldhoven. De VvE is sinds de oplevering in 2010 bij ons in beheer. VvE In den Pastorietuyn Woongebouw met 22 appartementen en parkachtige tuin in 2012 opgeleverd. Gelegen in de kom van Zeelst (Veldhoven) VvE de Vesting 44 appartementen in Veldhoven gelegen. Sinds 2013 in beheer bij ons. VvE Lepelkesweg 22 appartementen gelegen in Meerveldhoven. Eveneens sinds oplevering in 2004 bij ons in beheer. VvE Don Boscostraat Zuid Woongebouw met 22 appartementen, deel uitmakend van een complex met 2 woongebouwen en een stalling in het souterrain. Sinds de oplevering in 2009 bij ons in beheer. VvE Villa Milano Sinds 2016 bij ons in beheer. Daarnaast zijn inmiddels ook de gebouwen VvE Villa Roma en VvE Villa Livorno kortere of langere tijd bij ons in beheer. VvE Houtwal Dit complex met 40 appartementen en onderliggende parkeergarage maakt deel uit van VvE Rundgraafpark. Beide bij ons in beheer. VvE Markstate Appartementengebouw gelegen in Veldhoven-Dorp met 13 eenheden. Sinds 2012 bij ons in beheer. VvE Kuiltjeshei Inmiddels enkele jaren bij ons in beheer. 28 appartementen in uitbreidingsplan Heivelden in Best gelegen. VvE Koningin Julianaweg Kleinschalig gebouw uit de jaren 60 met 12 startersappartementen. Inmiddels ook enkele jaren bij ons in beheer.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Het beheer van VvE Vesting in Veldhoven is sinds 2013 naar volle tevredenheid in handen van Jeroen Voss en Dirk Kusters. Zij hebben vanaf dag 1 direct voor ons klaar gestaan en ons met alles geholpen en dit is tot op de dag van vandaag nog zo. Jeroen Voss heeft de administratie inzichtelijk gemaakt voor VvE Vesting. Er wordt duidelijk aangegeven in de ALV waar men zijn bijdrage voor betaalt en wat de financiële mogelijkheden zijn. Voor bouwkundig en technisch advies kunnen wij vertrouwen op de expertise van Dirk Kusters. Er wordt actief meegedacht aan oplossingen m.b.t. het onderhoud en technisch beheer van het appartementencomplex. Kortom, een professionele en betrouwbare beheerder die het werk serieus neemt!
Bestuur - VvE Vesting
Compagnon Vastgoedbeheer, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt! Een betrouwbare partner voor uw VvE-beheer. Wij werken reeds lang met deze compagnons samen en zijn zeer goed te spreken over de communicatie en uitvoering van het financieel- en technisch beheer
Bestuur - VvE Houtwal
De jongens van Compagnon Vastgoedbeheer zijn attent in de communicatie. Op mails wordt snel gereageerd en wanneer er iets is, zijn ze snel ter plaatse. Problemen worden snel opgelost en zelfs bij vragen over het eigen appartement worden we ook op het goede spoor gezet.
Bestuur - VvE Markstate
Wij zijn erg te spreken over Dirk Kusters en Jeroen Voss, die in de hoedanigheid als VvE-beheerder al 15 jaar onze belangen behartigd hebben bij woonstichting 'thuis. Toen de keuze gemaakt moest worden om met een extern beheerder verder te gaan, hebben we vrijwel onmiddellijk besloten verder te gaan met Jeroen Voss voor onze financiële administratie, en Dirk Kusters voor het technisch onderhoud. Wij zijn er van overtuigd dat onze administratie en het onderhoud bij Compagnon Vastgoedbeheer in goede handen is.
Bestuur - VvE Don Boscostraat Zuid
Wij waarderen de korte lijnen bij Compagnon Vastgoedbeheer. De samenstelling van de organisatie is al jaren hetzelfde, er is daardoor continuïteit en stabiliteit. Daarbij is er zeer veel betrokkenheid en interesse bij het reilen en zeilen van onze VvE. Ze kennen de bewoners en weten hoe ze deze op een prettige manier moeten bedienen.
Bestuur - VvE De Reijenburg
CompagnonVastgoedbeheer.nl